D’un laboratori
de 90m2 a Mollerussa
a un dels centres
de referència
a Catalunya

El naixement

ilersap va néixer l’any 2004 a Mollerussa en un laboratori de 90 m2 on es realitzaven anàlisis fisicoquímics i microbiològics en aigües, i en què els clients eren majoritàriament de la zona de Catalunya.

Arriba la certificació ISO 9001

Aquell mateix any, vam obtenir la certificació ISO 9001, que ens facilitava el fet de poder prestar nous serveis. Des d’aquell moment, el laboratori ha anat augmentant contínuament el nombre de mostres i el tipus de matrius analitzades, creixent en oferta, serveis i nombre de clients que confien en nosaltres.

Al 2007 ens traslladem a Lleida

L’any 2007 vam iniciar una nova etapa amb el trasllat del laboratori a Lleida i la creació del departament d’Alimentària. I quatre anys després, es va crear el departament Agronòmic, permetent així l’adquisició de nous equips i la contractació de més personal.

Aposta per la formació

L’any 2009, arran de la demanda de formació per part dels clients, va néixer el departament de Formació, que ens va permetre oferir cursos en el sector mediambiental i agroalimentari.

Des de 2015, creixem per millorar els nostres serveis

L'any 2015 vam obtenir l’acreditació ISO 17025, la qual anem ampliant any rere any, garantint així una major competència tècnica al laboratori.

Actualment, a ilersap prestem serveis analítics en el sector mediambiental, agronòmic i alimentari, principalment a nivell estatal. Disposem d’una superfície de 600 m2, personal altament qualificat i equips analítics d’alta tecnologia, i ens trobem en procés d’ampliació de les instal·lacions per tal d’augmentar també la nostra cartera de serveis.