Actualitat

ilersap visita bonarea

ilersap visita les instal·lacions de Bon Àrea

El passat dijous ilersap va visitar les instal·lacions de bonÀrea, una empresa amb una gran experiència al sector agroalimentari i que desenvolupa activitats ramaderes, industrials, i comercials necessàries per arribar al consumidor.

Llegir més

ilersap seguretat alimentaria

ilersap participa a una jornada sobre el nou RD 1021/2022.

ilersap, de la ma de la Marisa de la Nuez, tècnica de recollides i seguretat alimentària, participa a una jornada sobre el nou RD 1021/2022

Llegir més

ilersap work in progress

Des de ilersap anunciem l’ampliació de la tercera planta

Des d’ilersap comencem el 2024 amb un nou repte per endavant, estem emocionats per anunciar-vos que estem treballant en l’ampliació de la tercera planta que forma el laboratori.

Llegir més

ilersap nadal hokei

Nadal ilersap 2023

Benvolguts clients i amics, benvolgudes clientes i amigues, Un any més, ens adrecem a vosaltres abans d’unes festes que considerem que són el millor marc per expressar-vos la nostra satisfacció per seguir fent via junts i per manifestar-vos el nostre desig que en el futur, el camí continuï sent comú.

Llegir més

Image

ilersap ofereix nous serveis: anàlisi de l’activitat d’aigua (aw) en aliments.

Des d’aquest mes de desembre ilersap ofereix l’anàlisi d’activitat d’aigua (aw) en una àmplia gamma de productes alimentaris, des de fruites i verdures fresques fins a carns i productes processats.

Llegir més

XXI edicio MRAMA

ilersap present al XXI workshop MRAMA

Del 21 al 24 de novembre l’Amparo, en representació a ilersap, va participar a la XXI edició del workshop sobre mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), una experiència molt enriquidora.

Llegir més

pere ilersap curs fertilitzacio

Participació al curs sobre la fertilització dels sòls

L’escola Agrària d’Alfarràs va tenir l’honor de rebre el nostre agrònom Pere Villar, en representació a ilersap, qui va impartir un curs sobre la fertilització del sòl per a estudiants i professionals del sector.

Llegir més

ilersap a l'escola del treball

Ilersap participa en una sessió formativa a l’Escola del Treball

Els estudiants de l’Escola del Treball de Lleida van tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada educativa i interactiva sobre la presa de mostres d’aigua, a més de conèixer els recents canvis en la normativa.

Llegir més

ilersap planificacio fertilitzacio

ilersap col·labora, de la ma d’en Pere Villar, en una formació sobre la Planificació de la Fertilització

El dijous 26 d’octubre, el Pere Villar, un dels experts d’ilersap destacats en agricultura i fertilització del sòl, va impartir una formació sobre la Planificació de la fertilització a la Universitat Politècnica de Girona (UdG).

Llegir més

ilersap reforma horaria

ilersap dona suport a la reforma horària

Des de ilersap es dona suport i s’encoratja a tots els comerços i empreses a adherir-se a la reforma horària.

Llegir més

Agenda

No hi ha esdeveniments