ilersap 20 anys

ilersap celebra 20 anys de trajectòria

El passat divendres dia 7 de juny va tenir lloc la celebració dels 20 anys d’ilersap, un dia molt bonic per recordar amb la companyia de clients, amics, proveïdors i  col·laboradors.

Durant l’acte es van fer dues ponències; una a càrrec de Victor Falguera, coordinador general del Centre d’Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF) i El Hub de la Bioeconomia de Catalunya (BioHubCat); ‘Les oportunitats de la bioeconomia per a les empreses i per als territoris rurals’, i una altra per part d’en Daniel Gabarró mestre, amb la capacitació de psicopedagog, llicenciat en humanitats i diplomat en direcció i organització d’empreses; Analítica interior: els valors que guien la nostra vida personal i professional. Amb les seves ponències ens van transmetre coneixements i valors molt enriquidors que ens van ajudar a reflexionar i obrir la nostra mirada als reptes que ens arriben.

Aprofitant la celebració es va inaugurar l’ampliació de les nostres instal·lacions, ocupant ja tota la 3a i 4a planta i consolidant els departaments mediambientals i agroalimentaris, tots els assistents a l’acte van poder visitar el laboratori i conèixer de més a prop com és el nostre dia a dia.  

Des de ilersap estem molt contents i satisfets del dia que vam viure, ple de sorpreses, coneixements enriquidors, rialles i emocions. Gràcies per formar part de la nostra xarxa, per acompanyar-nos en aquest camí i per impulsar-nos a créixer i millorar.

Esperem poder seguir celebrant anys al vostre costat.

Gràcies de tot cor.

Comparteix la notícia