ilersap visita bonarea

ilersap visita les instal·lacions de Bon Àrea

El passat dijous ilersap va visitar les instal·lacions de bonÀrea, una empresa amb una gran experiència al sector agroalimentari i que desenvolupa activitats ramaderes, industrials, i comercials necessàries per arribar al consumidor.

Des de ilersap duem a terme el servei de recollides i anàlisis de les aigües de la depuradora i de les aigües que regeneren a bonÀrea, a més de col·laborar amb el laboratori d’alimentació animal i el seu centre càrnic, uns sectors molt destacats en les seves activitats.

Durant la visita vam poder aprendre sobre la seva activitat diària i vam visitar les seves instal·lacions, un recorregut molt ampli en el que vam poder conèixer de mes a prop  i estar al dia de la seva dinàmica de treball, en constant evolució i adaptació als nous temps.

ilersap i bonÀrea sumen molts anys de col·laboració de serveis, per aquest motiu agraïm la confiança de bonÀrea per seguir treballant, any rere any, amb nosaltres i de permetre’ns conèixer una mica més sobre la seva activitat.

Esperem seguir molts més anys treballant conjuntament.

Comparteix la notícia