ilersap seguretat alimentaria

ilersap participa a una jornada sobre el nou RD 1021/2022.

ilersap, de la mà de la Marisa de la Nuez, tècnica de recollides i seguretat alimentària, participa a una jornada sobre el nou RD 1021/2022 .

La jornada es va dur a terme al col·legi de Veterinaris de Barcelona, organitzada per AVHIC i impartida per Cristina Ocerín, qui ha participat en la redacció del nou Real Decret 1021/2022, per tal de resoldre els dubtes més rellevants que ha comportat la seva aplicació.

Aquesta norma regula les condicions d’higiene i seguretat alimentària que aplica als comerços minoritaris com són les temperatures de conservació, les condicions de congelació i descongelació, els requisits d’exposició dels productes de pesca, entre molts altres. També estableix condicions específiques per a l’elaboració d’aliments en vivendes per a la comercialització, i estableix requisits per a les zones de degustació, l’accés a animals de companyia a aquests establiments, etc.

Des de ilersap, creiem en la formació continua i per aquest motiu participem en xerrades i formacions que ens fan créixer i ens permeten adaptar-nos a les necessitats, cada dias més canviants, dels nostres clients. Seguim.

Comparteix la notícia