ilersap work in progress

Des de ilersap anunciem l’ampliació de la tercera planta

Des d’ilersap comencem el 2024 amb un nou repte per endavant, estem emocionats per anunciar-vos que estem treballant en l’ampliació de la tercera planta que forma el laboratori.

Amb les obres de la tercera planta es pretén ampliar el departament d’alimentària, per així, poder donar una millor resposta als nostres clients i millorar les nostres capacitats per tal de poder oferir més quantitat d’anàlisis en un futur proper.

Així, volem seguir compromesos amb els nostres clients, oferint cada dia millores en els nostres serveis i podent estar a l’altura i donar resposta a les seves necessitats.

La decisió d’ampliar la tercera planta es basa en la creixent demanda d’analítiques, marcat per la normativa vigent que regula avui en dia a les indústries, petits negocis i particulars, per poder així satisfer aquests requeriments i proporcionar serveis cada cop més avançats i eficients.

Aquesta iniciativa subratlla la dedicació d’ilersap amb la seva missió de contribuir al benestar de la societat mitjançant la prestació de serveis d’anàlisi de la màxima qualitat. Amb l’ampliació, ens preparem per assumir nous reptes i continuar sent un referent en el sector de l’anàlisi de mostres d’aigües, mediambientals, alimentàries i agrícoles.

Esperem que rebre aquesta notícia us faci tanta il·lusió com a nosaltres donar-vos-la.

Pròximament us anirem informant de més novetats!

Comparteix la notícia