ilersap nadal hokei

Nadal ilersap 2023

Benvolguts clients i amics, benvolgudes clientes i amigues,

Un any més, ens adrecem a vosaltres abans d’unes festes que considerem que són el millor marc per expressar-vos la nostra satisfacció per seguir fent via junts i per manifestar-vos el nostre desig que en el futur, el camí continuï sent comú.

Són ja 19 anys al vostre costat, gairebé dos dècades avançant plegats, creixent, superant reptes i obstacles, i és amb aquest mateix tarannà que esperem continuar progressant en el futur.

Tal com acostumem a fer en aquestes dates, és el nostre desig associar el nom d’ilersap amb iniciatives o projectes que, com nosaltres, també van un pas més enllà. I en un any en que l’esport femení ha estat, per un motiu o altre, en boca de tots, ens hem volgut involucrar amb un dels màxims exponents que tenim a les nostres comarques.

Es tracta del Club Patí Vila-sana, un club d’hoquei patins, modest en dimensions però gran en esperit, menys conegut que la selecció espanyola de futbol o el Barça femení, sense tantes llums i focus al seu voltant, però amb uns valors i uns mèrits que res tenen a envejar-los. I un club, a més, amb una trajectòria que, en certa manera, guarda paral·lelisme amb la d’ilersap.

El CP Vila-sana va nàixer al 2003 a partir d’una iniciativa de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola d’aquest poble del Pla d’Urgell, la mateixa comarca on, un any després, al 2004, naixia ilersap a Mollerussa. L’equip sènior del Vila-sana va pujar al 2017 a la màxima categoria espanyola, l’OK Lliga femenina, de la qual ja no se n’ha mogut i en la que sempre ha ocupat llocs d’honor des que, al 2018, va jugar per primer cop les semifinals de la Copa de la Reina. Malgrat ser l’equip del poble més petit de tots els que hi competeixen –­Vila-sana té 700 habitants–, s’ha instal·lat, doncs, a l’elit espanyola i fins i tot europea, ja que en la darrera temporada va ser subcampió de la Women Champions League 2023, i ara fa poc, dos de les seves jugadores, Victòria Porta i Anna Salvat, han guanyat l’Europeu amb la selecció espanyola.

A nivell de club, el CP Vila-sana ha esdevingut un referent i un model de gestió: compta amb una dotzena d’equips de base, mou més d’un centenar de jugadores i jugadors, i disposa d’uns anys ençà d’un centre de tecnificació i de la seva particular Masia, Cal Pau, dos eines mitjançant les quals conrea i cuida el talent jove. El club és, en definitiva, un exemple d’aposta per un esport minoritari, femení i al territori, amb la qual cosa té tots els atributs per merèixer el nostre reconeixement i suport.

Fa uns dies, una part de l’equip d’ilersap va tenir l’ocasió de conèixer de primera mà el club i el seu equip més punter, el sènior femení, durant una visita al pavelló municipal de Vila-sana, un espai remodelat recentment perquè s’havia quedat petit i on van poder participar en jocs i fins i tot en un partidet d’hoquei (sense patins, clar!), tot plegat en una jornada distesa i cordial, i gràcies a la qual vam poder entendre bona part del perquè de l’èxit d’aquest club.

El nostre reconeixement al CP Vila-sana l’hem volgut materialitzar mitjançant la producció d’un calendari per al 2024 en el qual hem mirat de reflectir l’empenta i la il·lusió que il·luminen aquest projecte, i els beneficis del qual repercutiran directament en la caixa del club, ajudant-lo a fer front a les seves despeses.

És per això que, d’una banda, us convidem a fer-vos amb aquest calendari que podeu comprar sol·licitant-ho al correu electrònic cpvilasanalogistica@gmail.com i, de l’altra, us animem a fer partícips de la iniciativa els vostres amics i coneguts. Serà la nostra manera de fer Nadal, recolzant un projecte de casa i que posa l’accent en l’esport, en la joventut i en la dona.

ilersap hokei vila-sana

Aprofitem per informar-vos que, durant aquest període nadalenc, el nostre horari serà l’habitual de 8 a 17 hores, a excepció del dia 5 de gener, en què farem horari intensiu de 8 a 15 hores.

Us agraïm un cop més la vostra confiança i us desitgem un Nadal de rialles amb els vostres éssers estimats i un any nou ple de salut i encerts.

Molt bones festes!!!

L’equip d’ilersap

Comparteix la notícia