pere ilersap curs fertilitzacio

Participació al curs sobre la fertilització dels sòls

L’escola Agrària d’Alfarràs va tenir l’honor de rebre el nostre agrònom Pere Villar, en representació a ilersap, qui va impartir un curs sobre la fertilització del sòl per a estudiants i professionals del sector.

L’esdeveniment va atreure una àmplia audiència amb moltes ganes i interès d’aprendre les últimes tendències i pràctiques en el camp de l’agronomia.

Amb una dilatada carrera en el camp de l’agricultura sostenible i la gestió eficient dels recursos agrícoles, en Pere Villar va compartir la seva experiència i coneixements. El curs va abordar temes rellevants com la importància de la fertilització del sòl, les tècniques més avançades per millorar la productivitat i la sostenibilitat agrícola.

Els participants van tenir l’oportunitat d’interactuar per poder resoldre tots els seus dubtes, aprofundint així en conceptes específics i aplicacions pràctiques sobre diferents temes com la selecció de nutrients, l’ús eficient dels fertilitzants i les estratègies per aconseguir una millor estructura del sòl.

L’Escola Agrària d’Alfarràs, compromesa amb l’excel·lència, va organitzar aquest esdeveniment amb la col·laboració d’un expert com el Pere per proporcionar una visió més detallada i actualitzada dels reptes i oportunitats que ofereix el món agrícola actual.

Des d’ilersap ens agrada molt poder col·laborar en totes les formacions possibles i poder transmetre els coneixements que tenen els nostres experts.

Comparteix la notícia