XXI edicio MRAMA

ilersap present al XXI workshop MRAMA

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va organitzar del 21 al 24 de novembre la XXI edició del workshop sobre mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA).

Aquest esdeveniment estava enfocat en ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, contar, aïllar i identificar els microorganismes i els seus metabòlits habituals en aigües i aliments d’una forma més ràpida i eficaç.

El seminari va ser dirigit per representants de diferents indústries del sector, consultories i laboratoris agroalimentaris, així com altres sectors com el biotecnològic, microbiològic, farmacèutic, cosmètic, químic o mediambiental.  

Entre les diferents ponències es va parlar de molts temes, entre ells, mètodes per contar cèl·lules viables, mètodes immunològics per detecció de microorganismes i també es va parlar de la PCR i altres mètodes de seqüenciació genètica.

A més, durants els dies en que es va dur a terme el workshop, també es van fer diferents pràctiques relacionades amb el que s’explicava i es tractava a les ponències, totes elles molt interessants.

La nostra companya Amparo va tenir l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència tant enriquidora en la que va poder aprendre sobre noves tècniques, conéixer cap a on es mou la industria actual i quines son les últimes novetats del sector.

Comparteix la notícia